Kick-Ass 2 bude. A možná taky ne

Vydáno: 12.01.2012 15:29 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Vaughn ale režírovat URČITĚ nebude
Chloë Grace Moretz a Mark Strong ve filmu <b>Kick-Ass</b>
Lionsgate
Pokud nadšení případných příznivců dvojky Kick-Ass neopadlo hned při dočtení nadpisu, může opadnout teď: Mark Millar, autor komiksové předlohy, sice již před několika měsíci hovořil o možném sequelu svého navýsost akčního nářezu, jedním dechem však dodal, že na účast Matthewa Vaughna a Jane Goldman můžeme zapomenout.
"Dostalo se ke mně pár poplašných zpráv týkajících se toho, že v současné době píšu scénář pro Kick-Ass 2. Je mi líto, pokud tím někoho zklamu, ale není to pravda. Ano, na několika sequelech pracuji a také se chystám na další spolupráci s Matthewem, hned po skončení postprodukce X-Menů," svěřila se Jane Goldman na sociální síti. Svou i režisérovu neúčast potvrdila i v rozhovoru pro MTV a dodala, že z vidiny filmového pokračování není zdaleka tak nadšená jako z pokračování komiksové předlohy, jejíž šestý sešit vyšel minulý týden.
Vaughn se k otázce sequelu - s výjimkou jednoznačně zamítavé odpovědi ve věci spolupráce - blíže nevyjádřil. Ví snad o někom, kdo by "kick-assovské" režisérské žezlo přebral po něm? Je snad extrémně zaneprázdněný prací na nějakém velkolepém supertajném projektu? Bude Kick-Ass 2 vůbec natočen? A Jan Tleskač? Dobrá, Jan Tleskač s tím nemá nic společného...
zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY