Craig by si měl zahrát Bonda ještě pětkrát

Vydáno: 21.12.2011 08:19 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Flemmingova agenta s číslem 007 se jen tak nezbaví
Daniel Craig ve filmu <b>Quantum of Solace</b>
Metro-Goldwyn-Mayer
Třiadvacátá bondovka teprve začíná nabírat na obrátkách, vyjasňují se první informace a chystá se natáčení, ale producenti nejnovějšího špionážního dobrodružství se už dívají daleko do budoucnosti. Jeden z nich, Michael G. Wilson, nyní oznámil, jaké má se sérií plány, konkrétně s Danielem Craigem, který ve Skyfall již potřetí ztvární nejslavnějšího agenta všech dob. Bylo mu totiž nabídnuto, aby se objevil ještě v pěti filmech.
To znamená, že Roger Moore, který drží rekord se svými celkově sedmi bondovkami, bude nejspíše ohrožen. Spolupráci s Craigem si nemohou vynachválit jak tvůrci, tak producenti nebo diváci, podle nichž je třiačtyřicetiletý herec dokonce druhý nejoblíbenější Bond - hned po Connerym. I když to po neúspěchu Quantum Of Solace nevypadalo s jeho účastí v dalších filmech nejlépe (vzpomeňte si na neustálé odklady), najednou mu je nabídnuta suma (odhady mluví o osmi milionech za díl), která se neodmítá. Zvláštní.
Pokud Craig na nabídku kývne, bude mít co dělat, aby všechny své projekty zvládl. Pokud se rozhodne účinkovat i ve zbylých dílech trilogie Milénium, může se stát, že jeho život zůstane roztrhán napříč kontinenty. Uvidíme. Wilson se také rozpovídal o tom, jak by měla následující bondovka vypadat - prý nás čeká feeling 60. let a spíše šarmantní "conneryovka" ve stylu Goldfingera než další ultrarealistická podívaná ve stylu Bourna. Že by tedy opravdu návrat ke kořenům?
Jediná otázka zní - dokážete si představit Craiga ještě v pěti následujících filmech?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY