Ambiciózní Stud se představuje v traileru

Vydáno: 26.11.2011 23:02 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Že by další nenápadná pecka příštího roku?
Michael Fassbender ve filmu <b>Stud</b>
Fox Searchlight Pictures
Michael Fassbender si definitivně jde pro Oscara. Nejprosazovanější herec současnosti se sice může chlubit účastí i na dalších silných autorských projektech jako Nebezpečná metoda nebo Jana Eyrová, nejvíce do popředí ho však tlačí drama Stud, kde ztvárňuje může neschopného zvládat svůj sexuální apetit.
Film kontroverzního britského režiséra Stevea McQueena, který nechal svého hlavního herce doslova vyhladovět na kost ve svém debutu Hlad, se nyní hlásí s dalším projektem, který už je dle prvních ohlasů přirovnávám ke klasikám "filmů pro dospělé" jako Poslední tango v Paříži nebo Půlnoční kovboj.
Trailer se tohoto stylu pevně drží a ve svém atmosferickém pojetí si dokáže vystačit i s pouhým jedním mluveným slovem. Kontroverzní námět snímku, který bude jistě obsahovat mnoho erotických scén, si v Americe nakonec vysloužil rating NC-17, čili pokud bychom to převedli na naše poměry, tak "přístupno od 18ti let". S takovým hodnocením se moc často nesetkáváme - naposledy ho získalo indie drama Blue Valentine. Alespoň jde vidět, že producentská víra ve výsledek je velmi silná, neboť se film střihačskými nůžkami nikdo nesnaží zpřístupnit širšímu publiku.
Podmanivá upoutávka tak dokáže, hlavně i díky přesně zvolené hudbě, silně vlézt pod kůži. Jako mrknutím oka tady máme další vysoce očekávaný snímek příštího roku, u kterého ani za mák nevěříme, že by se něco mohlo pokazit. A myslím si, že dle ohlasů se vůbec nemusíme bát a rovnou se začít těšit. Únor bude z hlediska oscarových tahů na branku zase zatraceně silný měsíc!
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY