Titanic 3D připlouvá v traileru

Vydáno: 18.11.2011 16:41 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Cameronův megafilm se řítí vstříc nové dimenzi
Fotografie z filmu <b>Titanic</b>
Paramount Pictures
Aneb jak James Cameron přišel k další miliardě. Upřímně, kdo si tohle nechá ujít? Megavýpravná megaromantika, při níž brečely celé generace babiček, maminek a jejich dcer se naplno vrací na svou druhou plavbu a rozhodne se vás znovu strhnout a dojmout zároveň tím nejprovařenějším hollywoodským způsobem. Ale jak jinak, než v té nejlepší možné péči.
Jedenáctioscarový triumf tak připluje téměř patnáct let od svého uvedení v kinech a rovných sto let od reálné zaoceánské katastrofy v dubnu příštího roku. A my si budeme asi po dvacáté (schválně, kolik repríz na Nově jste absolvovali?) moci ověřit, jestli to náhodou neskončí celé jinak. Jisté ale je, že Rose a Jack se opět střetnou na přídi lodi a zazní památná věta "Jacku, já letím." A generace diváků bude letět s ní. Ve 3D.
Neexistuje sice provařenější a notoričtěji známější film, v němž si jen zdánlivě budeme vybavovat roky staré záběry, ale stačí se jen nostalgicky zaposlouchat do známé skladby Celine Dion a je ihned jasné, že palubní lístek na tomto výletu máte předem zarezervovaný. Jak jinak se nechat strhnout sílou a velkolepostí filmového plátna (hlavně v IMAXu) než právě Titanicem? Budete při tom?
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • A (Trent, 18.11.2011 21:28) Reagovat

    Já tam budu a klidně několikrát:). Titanic je Filmem nejfilmovatějším co se týče velkoleposti a všeho co má správný megafilm mít. A když skočí, tak já taky:)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY