Matt Reeves je chycen v Zóně soumraku

Vydáno: 26.10.2011 13:17 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Warner Bros. vybralo režiséra, Nolan a Bay ostrouhali
Matt Reeves při natáčení filmu <b>Ať vejde ten pravý</b>
Relativity Media
Studio Warner Bros. ve spolupráci s Leonardem DiCapriem coby producentem usilovně pracuje na tom, aby se co nejdříve rozběhly přípravy na novém sci-fi The Twilight Zone. Jedním z prvních nezbytných kroků je výběr režiséra.
Ze seznamu zvučných jmen jako například Christopher Nolan, Michael Bay, David Yates či Rupert Wyatt byl nakonec překvapivě vybrán Matt Reeves, známý především díky upířině Let Me In a katastrofickému Monstru.
Novou The Twilight Zone bude údajně jak s povídkovým filmem z osmdesátých let, tak se seriálem z let šedesátých pojit pouze název - tvůrci zamýšlejí snímek pojmout jako velkorozpočtovou akční sci-fi. Otázkou je, jak Reeves naloží s dalšími projekty, které zavánějí jeho účastí.
Patří mezi ně například jeden z mnoha letošních plánovaných frankensteinovských snímků This Dark Endeavor: The Apprenticeship of Victor Frankenstein, povídkové sci-fi nebo upířina The Passage. Vzhledem k tomu, že Frankensteinem i upíry by se mohlo filmové publikum již brzy předávkovat, s největší pravděpodobností se režisér vrhne do právě zmiňovaného projektu.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY