Pátého Scary Movie se přece jen dočkáme

Vydáno: 02.09.2011 10:39 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

"Proslulá" filmová série se dočká dalšího pokračování
Regina Hall ve filmu <b>Scary Movie 4</b>
Dimension Films
Zpráva o čtvrtém pokračování Scary Movie je už poněkud staršího data. Kromě předpokládaného data premiéry (20. dubna 2012) nám však Dimension Films, které stojí za všemi dosud natočenými filmy, nesdělilo nic dalšího. Tento stav trvá už od doby posledního Scary Movie 4 z roku 2006.
Po pěti letech se už ale konečně začíná projekt trochu hýbat a vypadá to, že bychom se dalšího "děsnýho bijáku" přece jenom mohli dočkat. Studio konečně udělalo první krok a najalo si trojici scenáristů - Stephena Leffa, Johna Abouda a Michaela Coltona. Poslední dva jmenování spolu už pracovali na námětu ke komedii ze sportovního prostředí Bacha na balóny.
Podle všeho se Dimension Films také pokouší do hlavních rolí opět obsadit některé z osvědčených postav z minulých dílů jako třeba dvojici raperů CJ a Mahalika v podání Kevina Harta a Anthonyho Andersona nebo Brendu, nejlepší kamarádku Cindy, ztvárněnou Reginou Hall.
Na druhou stranu je diskutabilní, zda skutečně stojí za to točit další díl.Scary Movie si sice oproti dalším parodiím jako Velkej biják nebo Disaster Movie stále drží jakýsi standard, více než značná je však rozdílná kvalita jednotlivých dílů. Poslední, pět let stará čtyřka je kupříkladu zrovna asi tím nejslabším.
Co myslíte tedy, nebylo by lepší to už zavčas utnout, nebo je ještě naděje, že si parodující série napraví svou reputaci?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • crary movie (Nikol, 02.09.2011 22:32) Reagovat

    podle me je SCARY MOVIE uplně nejbestovnější film na světě všechny díli a to jako fakt!!! :) takže bych byla štastná kdyby byli další :)))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY