Elizabeth Banks bude režírovat film Cocaine bear

Vydáno: 11.03.2021 17:30 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Netradiční název filmu doprovází ještě netradičnější příběh, který se stal v roce 1985 v USA. Jak spolu souvisí 40kg kokainu a medvěd baribal? To nám osvětlí Elizabeth Banks ve svém nejnovějším filmu!
Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld při natáčení filmu Ladíme 2 / Pitch Perfect 2
© Facebook tvůrce
Herečka Elizabeth Banks, která se v posledním desetiletí snaží prosadit i jako režisérka, vyfasovala svůj další projekt. Po nepříliš povedené komedii Mládeži nepřístupno, kde byla jen jedním z režisérů, přes veleúspěšné Ladíme 2 a megapropadák Charlieho andílci, se ujme režie filmu s názvem Cocaine bear.

Scénář je inspirován téměř neuvěřitelným, ale skutečným příběhem, ve kterém jde o pašování kokainu, ke kterému se připletl živý medvěd. Ano, čtete správně. Podle zprávy The New York Times publikované v prosinci 1985 zemřel medvěd na předávkování kokainem. Byl nalezen mezi kontejnery v severní Georgii. Drogy do amerického národního parku ve spěchu z letadla vyhodil Andrew Thornton II., známý drogový dealer. Ten o několik dní později přišel o život při pádu z letadla. Na jeho cestě k zemi se mu neotevřel padák.

Další podrobnosti o filmu zatím nejsou známy, ale jisté je, že jej bude produkovat duo Phil Lord a Chris Miller, kteří mají na svědomí povedené LEGO® příběh. Scénáře se ujme Jimmy Warden (The Babysitter: Killer Queen).

Uvidíme, jestli tento kuriózní případ zvládne utáhnout celý film. Jestli nebude lepší zůstat jen u psané formy příběhu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY