Mila Kunis v hlavní roli filmové adaptace knihy Nejšťastnější dívka na světě

Vydáno: 24.02.2021 12:00 - Lukáš Frank | foto: facebook tvůrce

Původních filmových scénářů je jako šafránu, proto se filmaři často inspirují úspěšnými knihami. Jednou takovou je Nejšťastnější dívka na světě, ve které si hlavní roli zahraje Mila Kunis.
Mila Kunis ve filmu Méďa / Ted
© Bontonfilm
Thriller Nejšťastnější dívka na světě z pera spisovatelky Jessicy Knoll se stal nejprodávanější knihou roku 2015. Dodnes se jí prodalo přes milion výtisků a byla přeložena do 38 různých jazyků. Byla tedy jen otázka času, kdy se materiálu chytí filmaři a začnou pracovat na její filmové adaptaci. Pro hlavní roli sebestředné a manipulativní Ani FaNell byla vybrána Mila Kunis (Černá labuť, Kamarád taky rád).

Příběh sleduje kroky osmadvacetileté Ani Fanell, která pracuje v redakci prestižního módního časopisu v New Yorku. Byl to její sen a ona je pyšná na to, že jej dokázala uskutečnit vlastními silami. A daří se jí na všech frontách, protože svatba s jejím milovaným je na spadnutí. Kostlivcem ve skříni je pro ni minulost. Zvládne skandální události navždy pohřbít ve své mysli? Co když vyjde ale pravda najevo? Ztratí pak svoji vydřenou kariéru?

Datum premiéry zatím není stanoveno.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY