Nová Allenovka nabírá obsazení

Vydáno: 10.06.2019 13:37 - Václav Limberk | foto: AP

Zatím nepojmenovaný nový film Woodyho Allena se začne natáčet v létě ve Španělsku. Má jít o romantickou komedii. Zajímá vás, kdo v ní bude hrát?
Untitled Woody Allen Project Woody Allen se ve Španělsku chystá k natáčení svého nového filmu s názvem Rifkin's Festival, který má být romantickou komedií z prostředí San Sebastianu. Allen už má i obsazení, v němž valnou většinu tvoří evropští herci. V jeho novém filmu si zahrají Louis GarrelChristoph WaltzElena Anaya a Sergi López. Z amerických herců se zde objeví Allenův oblíbenec Wallace Shawn a Gina Gershon

Film bude o americkém manželském páru, který dorazí na filmový festival do San Sebastianu. Ona si začne aférku se známým francouzským režisérem, zatímco on se zamiluje do krásné místní ženy. Jinými slovy, půjde o klasickou Allenovku o nestálosti vztahů a vrtkavosti lásky. Ze svých předchozích filmů natočil Allen ve Španělsku romantickou komedii Vicky Cristina Barcelona. Jeho zatím poslední dokončený film, Deštivý den v New Yorku, bude mít v kinech premiéru 26. září.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY