Clint Eastwood bude režírovat The Ballad of Richard Jewell

Vydáno: 19.04.2019 08:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Clint Eastwood bude režírovat The Ballad of Richard Jewell o hrdinovi z letních olympijských her v Atlantě, který zabránil bombovému atentátu, ale zároveň byl označen za podezřelého z něj.
Clint Eastwood ve filmu Pašerák / The MuleClint Eastwood bude s největší pravděpodobností režírovat film s názvem The Ballad of Richard Jewell. Podle článku ve Vanity Fair k němu napíše scénář Billy Ray. Jewell zabránil na letních olympijských hrách v Atlantě v roce 1996 tragédii, když našel bombu a jako člen ochranky vyklidil potenciálně nebezpečné území. Zároveň byl ale médii označen za podezřelého z plánování bombového útoku. I když byl o tři měsíce FBI zproštěn podezření, jeho pověst tím utrpěla a Jewell zemřel v roce 2007 na infarkt ve 44 letech.

Eastwood už jednou o režii tohoto projektu uvažoval. Ve filmu měli hrát Jonah Hill a Leonardo DiCaprio, kteří u něj budou pouze jako producenti. Eastwood nyní musí najít nové herce. Natáčet by chtěl začít v létě. Režisér naposledy režíroval krimi Pašerák, v němž i hrál. Film měl úspěch, když celosvětově utržil 171 milionů dolarů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY