Neviditelný muž našel režiséra

Vydáno: 29.01.2019 07:00 - Václav Limberk | foto: Universal Pictures

Reboot klasického universalovského hororu Neviditelný muž podle H.G. Wellse natočí režisér akčního sci-fi Upgrade Leigh Whannell.
Logo Dark UniverseReboot klasického hororu Neviditelný muž natočí pro studio Universal režisér Leigh Whannell, který minulý rok natočil podařené akční sci-fi Upgrade. To je dobrá zpráva. Ta špatná je, že hlavní roli nebude hrát Johnny Depp, jak bylo původně zamýšleno. Jenže to bylo ještě před tím, než měla premiéru Mumie, která pohřbila velkolepé plány na restart celého Monstr univerza ještě dříve, než doopravdy začaly. Studio už mělo naplánované, kteří herci ztvární jaké postavy, ale komerční neúspěch Mumie (ztráty činí zhruba 95 milionů dolarů) a také špatné kritiky filmu mu udělaly velkou čáru přes rozpočet.

Universal nyní zvolilo novou strategii s individuálním přístupem ke každému dalšímu plánovanému projektu. Nemá už jít o navzájem propojené univerzum, ale ke každému charakteru Monstr univerza bude přiřazen režisér s osobitou vizí. Whannell je oficiálně prvním z nich.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY