Restartovaný Superman možná našel záporáka

Vydáno: 28.03.2011 14:36 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Mluví se o Michaelu Shannonovi a Édgaru Ramírezovi
Édgar Ramírez ve filmu CarlosNa seznam herců v novém snímku Zacka Snydera Superman: Man Of Steel pomalu, ale jistě přibývají další jména. Jak už víme, Henry Cavill si zahraje samotného "muže z oceli" a v rolích jeho adoptivních rodičů se představí Kevin Costner a Diane Lane. Teď si ale také možná můžeme udělat trochu jasno v představiteli jedné ze záporných rolí.
Tvůrci filmu projevili zájem o talentovaného Michaela Shannona, který se proslavil rolí ve snímku Sama Mendese Revolutionary Road, za kterou sklidil zasloužené uznání v podobě nominace na Oscara za nejlepší mužskou vedlejší roli. Na roli záporáka má zálusk i venezuelský herec Édgar Ramírez. Zatím ještě není jasné, komu která role připadne.
V tuto chvíli však není možné cokoliv tvrdit se stoprocentní jistotou, připravovaný film se zatím nachází ve fázi, kdy každou chvíli můžou být jakékoliv dohady obratem vyvráceny. Čím více se blíží datum zahájení natáčení, tím více přibývá spekulací.
Na produkci filmu se bude podílet Christopher Nolan a spolu se Snyderem svorně prohlašují, že nový Superman nebude mít s předchozími filmy příliš mnoho společného.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY