Alex Garland potvrzuje další Pláž

Vydáno: 24.02.2018 09:29 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Scenárista a režisér filmu Ex Machina Alex Garland zmínil možnost nové filmové adaptace filmu Pláž, který v roce 2000 podle jeho románu natočil Danny Boyle s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.
Fotografie z filmu Pláž / The BeachScenárista a režisér Alex Garland zmínil možnost nové filmové adaptace dobrodružného thrilleru Pláž, který podle jeho vlastní knihy natočil v roce 2000 Danny Boyle. V hlavní roli mezinárodně obsazeného snímku hrál tehdy hvězdný Leonardo DiCaprio, který dokonce přebral tuto roli Ewana McGregorovi, který jí měl od Boylea slíbenou. Boyle a McGregor se pak kvůli tomu na dlouhá léta pracovně rozešli.

Garland na otázku filmového fanouška, zda se Pláž ještě někdy dočká nové verze, odpověděl, že: "Někdo opravdu velmi talentovaný nyní pracuje na možné adaptaci, takže jsem zvědavý, co (oni) napíší." Snímek Pláž nebyl v roce svého uvedení příliš úspěšný komerčně v USA (vydělal jen 39 mil.) a sepsuli ho také kritici. Od té doby se pozice Pláže zlepšila, ale nová filmová verze by byla jistě zajímavá. Garland, který režijně debutoval před třemi roky se snímkem Ex Machina, natočil nové sci-fi Anihilace, které má premiéru v USA tento víkend.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Proti gustu žádný dišputát... (tschrky, 26.02.2018 08:57) Reagovat

    ...(,) ale nebylo by ve výsledku lepší, kdybyste tu větu sestavil třeba následujícím způsobem: Snímek *Pláž* nebyl v roce svého uvedení v USA příliš komerčně úspěšný (vydělal jen 39 mil.)...?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY