Nový trailer pro seriálovou Hvězdnou bránu

Vydáno: 26.12.2017 11:42 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Stargate Origins je nová desetidílná série navazující na sci-fi Hvězdná brána Rolanda Emmericha. Na televizních obrazovkách ji uvidíme příští rok. Prozatím zhlédněte nový trailer.
MGM uveřejnila nový trailer pro seriálovou Hvězdnou bránu pod názvem Stargate Origins. Jde o pokračování sci-fi filmu Hvězdná brána, v němž hráli James Spader a Kurt Russell. Hlavní hrdinkou televizní série Stargate Origins je Catherine Langford (Ellie Gall), dcera profesora Paula Langforda, archeologa, který objevil tajemný portál do jiných světů v Gíze v roce 1928. Jeho dcera pak zasvětila svůj život dalšímu výzkumu artefaktů spojených s Hvězdnou bránou.

Stargate Origins bude sledovat cestu mladé archeoložky k odhalení tajemství Hvězdné brány. Ve Stargate Origins dále hrají Connor TrinneerShvan Aladin a Philip Alexander. Na streamovací službě MGM "Stargate Command" bude mít premiéru 15. února 2018.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer TV série Stargate Origins




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Sice mám Hvězdnou bránu rád, ale tato minisér... (Raze, 26.12.2017 15:09) Reagovat

    Sice mám Hvězdnou bránu rád, ale tato minisérie (kde jeden díl má deset minut) mě přijde zbytečná. Raději bych viděl buď pokračování SG-1, nebo nějaký plnohodnotný film.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY