Soutěž: vyhrajte lístky na speciální projekci Logan Noir

Vydáno: 18.07.2017 17:42 - Redakce | foto: facebook tvůrce

V úterý 25. července večer proběhne zcela výjimečná a ojedinělá projekce černobílé podoby filmu Logan v kině na velkém plátně. Pokud si ji nechcete nechat ujít, zasoutěžte si o lístky.
Hugh Jackman ve filmu Logan: Wolverine / LoganLogan: Wolverine vychází na DVD a Blu-ray a ke svému vydání na nosičích dostal stylovou černobílou verzi. Logan noir. Ta je k dostání pouze ve speciálním Blu-ray balení DigiBook, kde ji doprovodí i knížka černobílých fotografií z filmu. V úterý 25. července ve 20:30 večer v kině Bio Oko ovšem proběhne zcela výjimečná a ojedinělá projekce černobílé podoby Logana v kině na velkém plátně. Dost možná jedna jediná. Poslední osudová kapitola Logana bude ještě syrovější. Bude noir.

Vstupenky na projekci Logan noir se nedají koupit. Dají se pouze získat.

“Během natáčení jsem udělal pár černobílých fotografií a zjistili jsme, jak špinavá a drsná atmosféra filmu je na nich ještě intenzívnější,” vypráví režisér James Mangold “Ten westernový a noir pocit byl najednou v černobílé barvě téměř hmatatelný. Během práce ve střižně jsme pak pár fotek zveřejnili a měly skvělé ohlasy. Hodně lidí najednou toužilo vidět celý film jako černobílý. Sny se někdy plní.”

Do soutěže vstoupíte ZDE.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY