První trailer: nový marvelovský seriál Inhumans

Vydáno: 30.06.2017 10:38 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Na televizní obrazovky míří v září nový marvelovský seriál Inhumans o královské rodině superlidí, kteří přichází na Zemi. Rasa Inhumans se objevila ve druhé řadě seriálu Agents of SHIELD.
ABC ve spolupráci s Marvelem uveřejnila první trailer pro svou novou osmidílnou minisérii Inhumans o královské rodině superlidí žijících v pokročilém městě Attilan, kteří přesídlí na Zemi a usídlí se na Havaji. První dvě epizody Inhumans budou mít premiéru 1. září 2017 v IMAXU, zatímco zbytek Inhumans bude k vidění na klasické televizní platformě. Inhumans vytvořili v roce 1965 Stan Lee a Jack Kirby a na televizních obrazovkách se Inhumans objevili v druhé řadě marvelovského seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.

Tvůrcem Inhumans je Scott Buck. Inhumans jsou ve složení Black Bolt (Anson Mount), Maximus (Iwan Rheon), Medusa (Serinda Swan), Gorgon (Eme Ikwuakor), Crystal (Isabelle Cornish), Karnak (Ken Leung), Auran (Sonya Balmores), Triton (Mike Moh) a Ellen Woglom jako nespecifikovaná postava. Na televizních obrazovkách pak série debutuje 29. září 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer tv série Inhumans


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY