James Mangold chystá remake francouzského thrilleru Maryland

Vydáno: 08.06.2017 08:32 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

James Mangold natočí remake belgicko-francouzského thrilleru Maryland. Scénář k němu napsal Taylor Sheridan. Hlavní postavou Marylandu je bývalý voják trpící posttraumatickým stresem.
Matthias Schoenaerts, Diane Kruger ve filmu  / MarylandJames Mangold našel po úspěchu filmu Logan: Wolverine nový projekt, do kterého se hodlá pustit, a tím je vedle adaptace Dona Winslowa a jeho kriminálního eposu The Force také remake belgicko-francouzského thrilleru MarylandMatthias Schoenaerts v něm hrál bývalého vojáka, trpícího posttraumatickým stresem, který pracuje jako osobní strážce. Jeho úkolem je ochránit manželku a dítě bohatého byznysmena. Snímek, který natočila Alice Winocour, byl vychvalován právě za herecký výkon hlavního představitele.

Americkou verzi přepsal scenárista Taylor Sheridan. Server Collider uvádí, že Sheridan pojal svou verzi poněkud odlišně, když "změnil vojákovo postižení, přidal romantický prvek, příběh zasadil na Mallorcu a zadělal si na případnou franšízu." Mangold nyní bude na scénáři se Sheridanem spolupracovat, takže vznikne ještě nová verze s Mangoldovým vkladem. Sony plánuje s produkcí započít příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY