Nové Letopisy Narnie mají režiséra

Vydáno: 27.04.2017 18:19 - Václav Limberk | foto: Twentieth Century Fox Fim Corporation and Walden Media LLC

Režisér Joe Johnston se ujme režie nových "Letopisů Narnie" podle spisovatele C.S. Lewise. Nový díl nově vzkříšené franšízy se bude jmenovat Letopisy Narnie - Stříbrná židle.
Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley ve filmu Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka / The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn TreaderPodle Marka Gordona z Mark Gordan Company je Joe Johnston dokonalou volbou pro režii nových Letopisů Narnie, které se jmenují The Chronicles of Narnia: The Silver Chair. Uvedl to server Variety. Gordon řekl: "Joe je úžasný vypravěč, který si vede dobře jak uprostřed velkých blockbusterů, tak i v intimních, komorních záležitostech. A protože příběh C.S. Lewise je epický a ikonický, a zároveň něžný a emocionální, je Joe pro "Stříbrnou židli" skvělou volbou." Scénář napsal David Magee.

Narniovská franšíza se skládá ze tří celovečerních hraných filmů, kterými jsou Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříňLetopisy Narnie: Princ Kaspian a Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka. Celosvětově tyto tři filmy vydělaly miliardu a půl dolarů. Skupina sedmi románů, které napsal C.S. Lewis, byla přeložena do padesáti světových jazyků a prodalo se jich ve světě na sto milionů. "Stříbrná židle" už existuje v podobě britského televizního seriálu z roku 1990.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Letopisy Narnie (človíček, 28.04.2017 14:36) Reagovat

    Letopisy Narnie mám celkem rád, těším se na další díl, ale pokuď neuvidím nějaký trailer, že film opravdu jde do kin, není se na co těšit ještě. Dneska má režiséra ale za pár měsícu to muže zase na něčem pohořet.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY