Anna Faris a Eugenio Derbez v remaku komedie Přes palubu

Vydáno: 07.03.2017 15:29 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Anna Faris a Eugenio Derbez si spolu zahrají v remaku romantické komedie Přes palubu Garryho Marshalla z roku 1987, v němž původní dvojici ztvárnili hollywoodský pár Goldie Hawn a Kurt Russell.
Anna Faris/Eugenio DerbezStudio MGM chystá remake vlastní romantické komedie Přes palubu, v níž hrál nynější dlouholetý hollywoodský pár Kurt Russell a Goldie Hawn. Hawn hrála bohatou dědičku, která přepadne přes palubu své jachty a ztratí paměť. Zachrání ji tesař (Russell), kterému předtím nezaplatila za práci a on se začne vydávat za jejího manžela, načež se do sebe zamilují. Nová verze se od té původní bude lišit "výměnou rolí". Eugenio Derbez bude hrát bohatého dědice a playboye, který poté, co spadne z člunu, potká pracující svobodnou ženu Annu Faris, která ho přesvědčí, že je její manžel.

Overboard spolu napsali a natočí Bob Fisher a Rob Greenberg. Natáčení začne už v květnu ve Vancouveru. Faris momentálně zaměstnává herecká účast v sitcomu Máma a naposledy se v cameu objevila v komedii Keanu. Mexický producent, režisér a herec Derbez u nás příliš známý není. Loni hrál například v dramatu Miracles from Heaven, které se ale v českých kinech nehrálo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY