O prezidentských volbách bude i 7. série American Horror Story

Vydáno: 17.02.2017 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Kromě nového chystaného seriálu zaměřeného na prezidentské volby z roku 2016 se této tematice bude věnovat ještě druhý, již několik let běžící seriál, a to American Horror Story, což nově potvrdil Ryan Murphy.
Sarah Paulson, Angela Bassett, Leslie Jordan, Cuba Gooding, Jr. ve filmu  / American Horror StoryZatímco se všechny dosavadní série American Horror Story věnovaly hlavně nadpřirozenu a vidět jsme za šest let mohli vše od duchů přes UFO až po čarodějky a upíry, tak nová série působí již nyní diametrálně rozdílně. Není vyloučené, že do ní tvůrce Ryan Murphy nějak nezakomponuje hororové prvky, ale dá se říci, že půjde pro mnohé z Američanů o horor z opravdového života - prezidentské volby mezi kandidáty Hillary Clinton a Donaldem Trumpem, který v nich nakonec možná i poměrně překvapivě 8. listopadu zvítězil.

Jak jsme již psali, chystá se o nich vlastní zhruba 10-hodinový seriál od Marka Boala, oscarového scenáristy a tak bude zajímavé sledovat konkurenční boj těchto dvou pojetí. Toto oznámení Murphyho možná donutilo nedržet téma jeho projektu v tajnosti, ale dříve se pravděpodobně dočkáme jeho 7. série, která se má začít natáčet v červnu s potvrzenou účastí Sarah Paulson a Evana Peterse

Co si o tomto rozhodnutí pro dané téma dosud nepojmenované série myslíte vy? Podělte se s námi o váš názor v komentářích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY