Dannyho parťačky v metru na první fotografii

Vydáno: 01.02.2017 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Po velkém množství dostupných fotek z právě probíhajícího natáčení Ocean's 8 je tu konečně také jedna oficiální. A hned s celým obsazením, takže se můžete na vlastní oči přesvědčit, jakou kopu hereček se Garymu Rossovi podařilo sehnat.
Ve stínu ne zrovna povedených loňských Krotitelů duchů, kteří vyměnili původně zcela mužské za zcela ženské obsazení, se nyní na podobný reboot nachystala podobná franšíza, a to Dannyho parťáci. I u nich se připravuje nový snímek s plně ženským obsazením, který má zatím pouze anglický název, Ocean's 8. Rozhodně ale vypadá velmi slibně, už jen díky tomu, jaké herecké obsazení bude svou režisérskou taktovkou Gary Ross dirigovat.

Uvidíte ve výčtu tři oscarové herečky, Sandru BullockCate Blanchett a Anne Hathaway, doprovázené Helenou Bonham Carter, která má sice na kontě "jen" oscarovou nominaci, ale za to opravdu barvitou filmografii. Doplní je pak ještě Mindy Kaling a Sarah Paulson, které sklízí úspěch hlavně za svou televizní práci. A do jejich party patří ještě zpěvačky Rihanna a Awkwafina. Rozhodně tak jde o solidní skvadru, jak sami můžete posoudit na drsné fotce v naší galerii.

Přestože natáčení probíhá v New Yorku již teď, dočkáme se tohoto rebootu až v červnu 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY