Bratři Coeni míří do televize

Vydáno: 12.01.2017 11:07 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tvůrčí duo Joel a Ethan Coenovi budou natáčet televizní seriál. Mají spolu natočit westernovou antologii nazvanou The Ballad of Buster Scruggs. Půjde o jejich vůbec první práci pro televizi.
Jeff Bridges, Hailee Steinfeld ve filmu Opravdová kuráž / True GritZatímco televizní antologie Fargo pochází z jejich úspěšného stejnojmenného celovečerního filmu z roku 1996 a sami bratři Coeni (Joel a Ethan) s ním nemají nic společného, nechalo se nyní slavné duo zlákat ke své vůbec první televizní zakázce, kterou bude westernová televizní série nazvaná The Ballad of Buster Scruggs. Coeni přitom podle dostupných zpráv měli původně v plánu natočit klasický celovečerní film, jenže se ukázalo, že by to mohlo být na jeden film až příliš komplikované. 

Coeni plánují natočit westernovou antologii, v níž se bude střídat a navzájem prolínat až šest dějových linií. Žádné další podrobnosti o ní ale zatím nejsou známy. Jejich televizní debut zaštítí společnost Annapurna Television. Do televize v nedávné době zamířílo vícero slavných filmových tvůrců jako David Fincher, Steven Soderbergh, Woody Allen nebo David O. Russell, který rovněž chystá novou televizní sérii pro Amazon. Sami Coeni si western poprvé vyzkoušeli s Opravdovou kuráží.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY