První foto: Song to Song Terrence Malicka

Vydáno: 04.01.2017 17:00 - Václav Limberk | foto: Osage News

Poslední film Terrence Malicka změnil svůj titul z "Weightless" na Song to Song. V dramatu zasazeném na pozadí austinské hudební scény hrají Michael Fassbender, Rooney Mara a Ryan Gosling.
Michael Fassbender, Ryan Gosling, Rooney Mara ve filmu Song to Song / WeightlessTerrence Malick natočil mezi roky 1973 a 2011 pouhých pět filmů. Server Indiewire informoval o tom, že Malickův nejnovější film - drama zasazené na pozadí hudební scény texaského Austinu, které se dříve jmenovalo "Weightless", se nyní jmenuje Song to Song. Jak je u Malicka od jeho comebacku v roce 1998 s válečným dramatem Tenká červená linie zvykem, film má opět hvězdné obsazení.

Podle oficiální premisy, kterou server nabídnul, je Song to Song "moderní love story, v níž vystupují dva páry, které se navzájem propletou. Prvním párem je dvojice zápasících autorů písní Faye (Rooney Mara) a BV (Ryan Gosling). Druhým je hudební magnát Cook (Michael Fassbender) a servírka (Natalie Portman), kterou si podmaní. Ti všichni touží po úspěchu v hudební branži".

Ve filmu dále hrají Cate Blanchett, Val KilmerBenicio del Toro a Christian Bale. Vystupuje tu také řada skutečných postav z hudební scény: Patti SmithLykke Li, The Black Lips, Iggy PopFlorence and the Machine nebo Red Hot Chili Peppers. Song to Song bude mít premiéru 17. března 2017, bohužel nikoliv v Česku. 

První oficiální fotku z filmu si prohlédněte v galerii k filmu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY