Šmoulové: Zapomenutá vesnice v novém traileru

Vydáno: 21.11.2016 17:07 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Do kin míří nový šmoulí kompletně počítačově animovaný příběh Šmoulové: Zapomenutá vesnice. Vydejte se se Šmouly na novou nebezpečnou a tajemnou pouť Zakázaným lesem v novém traileru.
Šmoulové: Zapomenutá vesnice je nejnovější příspěvek studia Sony Pictures Animations do šmoulí franšízy. Na rozdíl od obou předchozích šmoulích filmů Šmoulové a Šmoulové 2 je tento snímek celý kompletně počítačově animovaný. Natočil ho Kelly Asbury. V originálním znění Šmoulů jsou ke slyšení herci Mandy Patinkin (Taťka Šmoula), Joe Manganiello (Silák), Rainn Wilson (Gargamel), Demi Lovato (Šmoulinka), Jack McBrayer (Nešika) nebo Danny Pudi (Koumák).

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

Šmoulové: Zapomenutá vesnice
 mají premiéru 30. března 2017. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Šmoulové: Zapomenutá vesnice



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY