Videoherní Assassin's Creed v druhém traileru

Vydáno: 18.10.2016 15:40 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Už na konci roku bude mít premiéru další filmová adaptace populární videohry. Assassin's Creed s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli se představuje v novém, už druhém traileru.
Michael Fassbender jako Callum Lynch, hlavní hrdina adaptace populární videoherní franšízy Assassin's Creed, zažívá pomocí revoluční technologie, která mu otevře vzpomínky, dobrodružství svého předka Aguilara ve středověkém Španělsku 15. století, kde právě zuří inkvizice. Assassin's Creed je po předchozích filmových adaptacích populárních PC her Angry Birds ve filmu a Warcraft: První střet třetím letošním pokusem, jak prorazit v žánru, který zatím neměl příliš štěstí oslovit většinové publikum.

Ze všech tří snímků jde o zřejmě nejambicióznější projekt, neboť se na něm podílel režisér Macbetha Justin Kurzel a vedle Fassbendera hraje Marion Cotillard. Dále zde hrají Ariane LabedBrendan GleesonJeremy Irons a Michael K. Williams. V českých kinech uvidíme Assassin's Creed těsně před koncem tohoto roku, 29. prosince 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #2 filmu Assassin's Creed




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY