Přiberou Dannyho parťačky Sarah Paulson?

Vydáno: 09.09.2016 15:30 - | foto: facebook tvůrce

Složení týmu Dannyho parťaček je již skoro kompletní a pravděpodobně poslední jméno, které se do něj přidá, je Sarah Paulson.
Sarah Paulson, John Travolta, Cuba Gooding, Jr. ve filmu American Crime Story - The People v. O.J. Simpson  / American Crime StoryPokud se o někom rozhodně dá řici, že pro něj rok 2016 byl průlomovým, rozhodně by stálo za zmínku jméno herečky Sarah Paulson. A to díky dramatickému seriálu z dílny Ryana Murphyho American Crime Story, ve kterém ztvárnila advokátku Marciu Clark z mediálně známého případu O. J. Simpsona. Její popularita také velmi vzrostla díky seriálu American Horror Story a menším rolím ve snímcích úspěšných u kritiků, 12 let v řetězech či Carol.

Opravdovou změnou by pro ni tak mohl být příchod na plátna ve větších rolích a právě jedna se k této talentované, léta přehlížené herečce nachomýtla. Objevily se dosud nepotvrzené zprávy, že by se mohla jako finální členka přidat do obsazení Ocean's Eight, spin-offuDannyho parťákům, režirovaného Garym Rossem.

Pokud se Paulson do obsazení přidá, budou jejími kolegyněmi Sandra BullockCate BlanchettAnne Hathaway, zpěvačka RihannaHelena Bonham CarterMindy Kaling a raperka Awkwafina. Zaplní tak pravděpodobně roli, která byla původně určena pro Elizabeth Banks, která se projektu nemůže zúčastnit (podobně z něj odstoupila také Jennifer Lawrence).




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY