Collet-Serra a Liam Neeson natáčí thriller The Commuter

Vydáno: 24.08.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jaume Collet-Serra a Liam Neeson spolu natáčí thriller The Commuter. Neeson zde hraje podnikatele zapleteného do tajemného spiknutí. Jde již o jejich čtvrtou spolupráci.
Liam Neeson ve filmu Noční běžec / Run All NightPokud by vás zajímalo, co dalšího chystá španělský režisér Jaume Collet-Serra, pak tím bude po zdařilém žraločím survivalu Mělčiny opět městský thriller, či možná spíše "předměstský", neboť jeho novým projektem bude thriller The Commuter. V něm se Serra znovu spojí se svým oblíbencem, kterým je samozřejmě Liam Neeson. Ten tu bude hrát podnikatele, kterého při jeho každodenních dojíždkách z práce domů osloví tajemná žena (Vera Farmiga) a nabídne mu lákavou nabídku, čímž se Neesonova postava rázem dostane do osidel konspiračních teorií. 

Serra a Neeson spolu předtím spolupracovali už třikrát, jejich plody jsou filmy NeznámýNON-STOP a Noční běžec. K obsazení se aktuálně přidal i Patrick Wilson, který si zahraje Neesonova kámoše. Wilson a Farmiga se tu tak sejdou opět na place, když spolu nedávno hráli v druhém díle hororu V zajetí démonů. Scénář k The Commuter napsali Byron Willinger a Philip de Blasi. Film by měl venku v druhé polovině příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY