Ferrell a Reilly budou Holmes a Watson

Vydáno: 17.08.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Dvojice Will Ferrell a John C. Reilly se znovu sejdou před kamerou jako ústřední představitelé komedie Holmes & Watson. Režírovat je bude režisér Zocelovací kúry Etan Cohen.
Will Ferrell, John C. Reilly ve filmu Bratři z donucení / Step BrothersWill Ferrell a John C. Reilly se spolu znovu sejdou před kamerou, tentokrát v komediální verzi Holmes & Watson. Ferrell si zahraje slavného detektiva, zatímco Reilly jeho neméně slavného parťáka doktora Watsona (hrát ho nejdřív měl Sacha Baron Cohen). Režírovat je bude Etan Cohen, který loni režijně debutoval komedií s Ferrellem a Hartem Zocelovací kúra. Oba herci se před kamerou sejdou už potřetí. Předtím si spolu zahráli ve filmech Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Bratři z donucení. Natáčení by mělo začít ještě letos. 

Filmů a seriálů o Sherlocku Holmesovi již bylo natočeno mnoho, za všechny uveďme televizní sérii BBC Sherlock nebo filmovou verzi Sherlock Holmes (třetí díl by měl také vzniknout) s Robertem Downeyem jr., ale pokud bychom chtěli najít komediální verzi příběhů slavného detektiva, pak bychom se dostali až hluboko do historie k ještě němému filmu Frigo jako Sherlock Holmes, kde hrál Holmese slavný komik z němé éry Buster Keaton


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY