Trailer: Anna Kendrick vede nechtěné svatebčany v Table 19

Vydáno: 07.07.2016 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Připadali jste si někdy na svatbě, jakože vás tam ani nechtěli pozvat? Pokud ne, tak vás s tímto pocitem dokonale seznámí komedie Table 19, ve které se těmito svatebními odpadlíky stanou kromě Anny Kendrick třeba i June Squibb nebo Lisa Kudrow.
Pokud jste se někdy na svatbě cítili trochu nechtěni a odstrčeni, asi pro vás nebude těžké pochopit postavy v traileru komedie Table 19. A pokud jste se tak nikdy necítili, můžete po jeho zhlédnutí být určitě pouze rádi. Šestice svatebčanů se totiž v tomto traileru k filmu zrežírovaném Jeffreym Blitzem ocitne u stolu, na který jednoduše zbyli, protože je neměli ženich a nevěsta kam dát a nebo ani nechtěli. Když jim však dojde, že sedí u toho nejhoršího stolu, rozhodnou se nenechat si tím celou svatbu zkazit a rozjedou to po svém...

Námět samozřejmě zní jako klasická průměrná komedie, ale Table 19 se rozhodně může ohánět poměrně solidním obsazením. Samotnou skvadru u stolu odpadlíků totiž tvoří kromě dvou na Oscara nominovaných hereček, Anny Kendrick a June Squibb, třeba také Phoebe z Přátel - Lisa KudrowTony Revolori z Grandhotelu Budapešť a dále ještě Craig Robinson (To byl zítra flám) spolu se Stephenem Merchantem (Cemetery Junction).

Poměrně evidentně tedy je na co se těšit a v rámci žánru by mohlo Table 19 být poměrně slušnou novinkou. To už ale zkuste posoudit sami podle první ukázky.

Trailer zatím naleznete pouze ZDE na této stránce, až se objeví na Youtube, bude video vloženo do článku.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY