Čapí dobrodružství: Andy Samberg má poslání v novém traileru

Vydáno: 17.06.2016 16:14 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Od tvůrců LEGO příběh a Happy Feet přichází nový animák Čapí dobrodružství. Andy Samberg se vydává na čapí misi v režii tvůrce Sousedů Nicholasa Stollera.
Režisér Nicholas Stoller, od něhož jsme nedávno mohli vidět druhý díl Sousedů, nyní přichází s novým animákem Čapí dobrodružství. Ten natočil spolu s režijním veteránem z Pixaru Dougem Sweetlandem pro Warner Bros, studio, které přineslo na svět Happy Feet nebo LEGO® příběhAndy Samberg zde namluvil hlavní postavu, čápa Juniora, který plní svou misi.

V oficiální synopsi k filmu se píše: "Čápi nosí děti...tedy alespoň nosívali. Nyní doručují balíčky pro Cornestore.com. Junior má být právě povýšen, když nechtěně zapne stroj na výrobu dětí, který vyrobí rozkošnou holčičku. Než na na to přijde šéf, chce Junior s pomocí své dívčí kamarádky Tulip, jediným člověkem na čapí hoře, dítě doručit, čímž by by mohli utvořit nejen jednu rodinu, ale i znovu nastolit původní čapí poslání."

Juniorova šéfa Huntera namluvil Kelsey Grammer. Tulip namluvila Katie Crown. V dalších rolích se objevují jiná známá jména jako Jennifer AnistonTy Burrell nebo Keegan Michael Key. Čapí dobrodružství jdou do kin 22. září 2016.

Trailer zhlédněte níže.


Originální trailer filmu Čapí dobrodružství




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY