Thor: Ragnarok do sebe začlení Planetu Hulk

Vydáno: 02.06.2016 08:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetího Thora, který nese název Thor: Ragnarok, čeká zkřížení s komiksem Planeta Hulk. Jeff Goldblum zde ztvární postavu Grandmastera, který bude dohlížet na gladiátorské hry s Hulkem.
Planeta HulkPřed nějakým časem jsme vás informovali, že se do třetího Thora v režii Taiky Waititi chystá Marvel začlenit také Hulka... a nyní to vypadá, že rovnou z populárního komiksu Planeta Hulk. První update této zprávy přinesl server JoBlo. Podle nich se ve třetím Thorovi objeví některé dějové prvky ze zmíněné populární komiksové série. I když jsou podrobnosti zatím nejasné, zpráva zmiňuje, že se v Thorovi nějakým způsobem objeví gladiátorské hry z Planety Hulk, na něž bude dohlížet z komiksu známá postava Grandmastera, kterou ve filmu ztvární Jeff Goldblum

Zpráva dále uvádí, že se Thor bude snažit vystopovat "absolutní zbraň, která zastaví Ragnarok a vymaže vesmír". Bude touto zbraní "Infinity Stone", jeden z mocných objektů marvelovského univerza? Co se týče Hulka, ten bude mít ve filmu podobu známou z komiksu, kde nosí přes rameno jednoručný kovový plát brnění. Je také dost možné, že zde uvidíme Thora "alespoň v části filmu s oholenou (i když ne úplně plešatou) hlavou". Co se týče postavy Valkyrie (Tessa Thompson), ta bude ve filmu "ve tváři pomalována válečnými barvami jako indiánští válečníci".

V hereckém obsazení samozřejmě nebudou chybět Chris HemsworthMark RuffaloTom HiddlestonAnthony HopkinsCate BlanchettIdris Elba a Karl Urban.

Thor: Ragnarok bude mít premiéru 2. listopadu 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY