Godzilla 2 ztrácí režiséra

Vydáno: 14.05.2016 11:17 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Pokračování monster blockbusteru Godzilla z roku 2014, které natočil Gareth Edwards, nyní ztrácí režiséra. Edwardse momentálně zaměstnává postprodukce spin-off Star Wars, Rogue One: A Star Wars Story.
Fotografie z filmu Godzilla / GodzillaTak toto je tedy nemilý šok. Gareth Edwards, který před dvěma roky znovu oživil Godzillu, nyní opouští režijní post plánovaného sequelu Godzilla 2. Podle serveru Deadline se Edwards s Legendary Pictures a Warnery rozešel v přátelském duchu. A důvod? Edwards se chce po dokončení Rogue One: A Star Wars Story soustředit na menší projekty a nechtělo se mu vrhnout ihned do dalšího blockbusteru v podobě sequelu Godzilly. Tato zpráva se objevila jen několik dní poté, co Warneři oznámili, že premiéru Godzilly 2 posunou z plánovaného června 2018 na březen 2019, aby měli dost času k nalezení nového režiséra.

Scénář Godzilly 2 je už hotov a napsal ho stejně jako jedničku Max Borenstein. Záměrem je dále rozšířit monster univerzum o další legendární monstra, jako jsou Rodan, Mothra a King Ghidorah, tak aby byla Godzilla 2 dalším krokem k plánovanému crossoveru Godzilla vs. Kong, kterému bude předcházet ještě samostatný film o Kongovi Kong: Skull Island, jenž dorazí příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY