Trailer: vzpoura matek v komedii Bad Moms s Milou Kunis

Vydáno: 08.05.2016 10:47 - | foto: facebook tvůrce

Komediím letos v Hollywoodu zřejmě vládnou matky, kromě Marshallova Svátku matek v září zamíří do našich kin drsnější a odvázanější Bad Moms, které se nyní představují v novém nepřístupném traileru.
V tomto roce se na nás vyřítí rovnou dvě komedie se společným tématem - matky. Tou první bude Svátek matek od režijního veterána Garryho Marshalla, známého převážně pro kultovní romantiku Pretty Woman. Jeho poslední tvorba sice šla celkem z kopce, ale pokud vás hvězdami přeplněný projekt zajímá, bude u nás mít premiéru již 19. května. No, a tou druhou komedií o matkách jsou Bad Moms (zatím bez českého názvu), které v záři do kin vyšle režisérské duo Jon Lucas a Scott Moore, stojící například za filmem Našrot či scénářem k první Pařbě ve Vegas.

Ve snímku asi často uvidíte v některých postavách i své vlastní mámy a z ukázky vypadá i vcelku vtipně, pokud tedy nevyplácali všechny vtipy v traileru. Nebude to nejspíš nic převratného, ale Mila Kunis jako tahounka filmu působí schopně a zdatně jí dle všeho budou vypomáhat i Kathryn Hahn s Kristen Bell. Tato trojice se totiž pustí jako Bad Moms do boje s matkami "perfektními" v podání Christiny Applegate a Jady Pinkett Smith.

Oficiální red band trailer filmu Bad Moms


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY