Russell Crowe si zahraje s Tomem Cruisem v rebootu Mumie

Vydáno: 06.05.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Tom Cruise bude hlavní hvězdou nového rebootu klasického monster filmu Mumie v režii Alexe Kurtzmana. K obsazení The Mummy by nyní měla přibýt i další velká hvězda v podobě Russella Crowea.
Russell CroweThe Mummy režírovaná scenáristou Amazing-Spider-mana 2 Alexem Kurtzmanem je druhým z pokusů studia Universal oživit stará hororová monstra. Prvním z této nové série rebootovaných monster filmů byl spíše neúspěšný Drákula: Neznámá legenda. V hlavní roli si Tom Cruise zahraje příslušníka zvláštních jednotek Navy SEALS Tylera Colta při zvláštní misi v Iráku, kde má najít skupinu teroristů ukrývajících se v bunkru. Místo teroristů ale objeví vykradače hrobek s magickými schopnostmi a místo bunkru starou hrobku ukrývající tajemný sarkofág, v němž objeví starodávnou asyrskou královnu - Mumii Sofii Boutellu.  

Do počínajícího stádia diskusí se dostala účast Russella Crowea, který by si zde mohl zahrát, pokud se se studiem dohodne, postavu ve stylu Dr. Jekylla, tedy postavu s dvojitou osobností. Universal doufá, že jeho malá role zde by později mohla vést k samostatnému filmu, který by pomohl rozšířit rebootované monster universum. Scénář The Mummy napsal Jon Spaihts. V obsazení jsou další známí herci jako Annabelle WallisJake Johnson nebo Courtney B. Vance.

Vedle The Mummy chystá Universal hned celou řadu rebootovaných verzí starých hororů. Chystá se celá řada Untitled projektů, takže se postupně dočkámé nového Wolf Mana, Universal Monsters Film, nového Van Helsinga, nového Netvora z Černé laguny, novou Frankensteinovu nevěstu, nového Neviditelného mužeJohnnym Deppem a nového Doktora Jekylla a pana Hydea, kterého by si mohl, pokud vše půjde podle plánu, později zahrát právě Crowe, kterého zanedlouho uvidíme ve filmu Správní chlapi

Premiéra The Mummy v USA bude 9. června 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY