Emilia Clarke a Jack Huston spolu v Above Suspicion

Vydáno: 04.05.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hvězda Her o trůny Emilia Clarke a Jack Huston (Pride, Prejudice and Zombies) si spolu zahrají v kriminálním thrilleru Above Suspicion režiséra Phillipa Noyce (Dárce).
Emilia Clarke a Jack HustonAustralský režisér Phillip Noyce se myšlenkou na natočení thrilleru Above Suspicion zabýval už léta. Nyní se mu ale podařilo do hlavních rolí zajistit žhavou dvojici Emilii Clarke a Jack Huston. Scénář napsal autor rasového kriminálního dramatu Hořící Mississippi Chris Gerolmo. V něm adaptoval stejnojmennou knihu (Above Suspicon) sloupkaře New York Times, Joe Sharkeye. Ten v ní popsal skutečnou událost o agentovi FBI, který je poslán do Apalačských hor v Kentucky. V touze najít zde velký případ se spojí s jednou místní ženou, jejichž spojenectví přeroste v nezákonnou aféru, která otřásne základy FBI jako první případ, kdy byl agent FBI usvědčen z vraždy.

Noyce, od nějž jsme naposledy viděli další z řady YA adaptací Dárce, začne slibně znějící krimithriller podle skutečné události natáčet již tento měsíc. Clarke kromě Her o trůny brzy uvidíme v romantické komedii Než jsem tě poznala a Hustona pak uvidíme jako nového Ben-Hura.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY