Bessonův Valerian a město tisíce planet na prvních fotkách

Vydáno: 30.03.2016 10:08 - | foto: facebook tvůrce

Natáčení velkorozpočtového sci-fi Valerian a město tisíce planet režiséra Luca Bessona je v plném proudu, a tak vás nyní může potěšit pohled na několik prvních fotek.
Právě v této době se natáčí jeden z nejdražších filmů, které se v blízké době chystají. Jeho autorem je francouzský režisér Luc Besson, což u mnoha fanoušků vyvolává poměrně skeptické názory na projekt, ale podle všeho se je na co těšit. Ten na nás za poslední roky vyvrchlil velké množství filmů, v roce 2014 dokonce čtyři, ale u kritiků většina z nich dopadla průměrně nebo hůře. Posledním byl Kurýr: Restart, který opravdu nevyšel nějak dobře, ale stále můžeme doufat, že jeho chystaný velkolepý projekt bude třeba druhým Pátým elementem.

Jeho nový sci-fi kousek je adaptací francouzského komiksu od Pierra Christina a Jean-Clauda MézièresaValerian a město tisíce planet. Do toho se mu kromě slušné částky peněz podařilo dostat také mnoho hvězdných jmen. V hlavních rolích speciálních agentů se představí Dane DeHaan s modelkou Carou Delevingne. Vedle něj však uvidíte například i Clivea Owena a dále třeba i Ethana HawkeaJohna GoodmanaRutgera HaueraHerbieho Hancocka a zpěvačku Rihannu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Na te fotce urcite neni Clive Owen, ale Luc Besson... (Anonym, 30.03.2016 15:08) Reagovat

    Na te fotce urcite neni Clive Owen, ale Luc Besson sam.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY