Trailer: Dítě Bridget Jonesové - návrat komické legendy

Vydáno: 23.03.2016 08:38 - | foto: facebook tvůrce

Po mnoha letech bude zpět oblíbená britská komická postava - Bridget Jones, tentokrát potřetí v řadě ve snímku Dítě Bridget Jonesové, jenž se odhaluje prvním trailerem.
Obrovský úspěch slavila před patnácti lety britská komedie Deník Bridget Jonesové podle stejnojmenné předlohy od spisovatelky Helen Fielding, který zdatně zrežírovala Sharon Maguire. Sequel na sebe s vysokou popularitou titulu nenechal dlouho čekat a v roce 2004 již spatřil světlo světa druhý díl - Bridget Jonesová: S rozumem v koncích zrežírovaný jinou režisérkou, a to Beeban Kidron. Ten již dobrý ohlas u diváků neměl a přestože existují další knižní díly pro adaptaci, tak se od nich tak nějak opustilo. Dokud se nerozhoupaly opět věci okolo rozšíření série v trilogii přidáním Dítěte Bridget Jonesové.

Taktovku nad filmem převzala opět jeho původní tvůrkyně Sharon Maguire, které se snad povede úspěch s Bridget zopakovat. I tak to již Dítě Bridget Jonesové nemělo jednoduché, ani s hereckým obsazením. Renée Zellweger souhlasila s účastí pouze pod podmínkou neměnné váhy a Hugha Granta produkce nedostala vůbec, ale nalezli za něj naštěstí náhradu v podobě Patricka Dempseyho. Bezproblémové bylo alespoň vyjednávání s Colinem Firthem a po podzimním natáčení si nyní můžete vychutnat první upoutávku. Ta upozorňuje na zářijovou premiéru.

Originální trailer filmu Dítě Bridget Jonesové


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY