Uvidíme v nové Pobřežní hlídce i Pamelu Anderson?

Vydáno: 28.02.2016 07:00 - | foto: NBC

Tento týden se začal natáčet film Pobřežní hlídka inspirovaný původním seriálem z 90. let. A přestože již známe většinu jeho obsazení, začalo se nově mluvit o možném návratu Pamely Anderson v menší roli.
Dwayne Johnson, Zac Efron při natáčení filmu  / BaywatchI přestože se jeden z očekávaných snímků roku 2017, Pobřežní hlídka, začal natáčet tento týden a bylo oznámeno již vlastně celé herecké obsazení, visí ve vzduchu stále otazník nad jedním z opravdu velkých jmen pro tuto televizní a filmovou sérii. Legendární a životní se stala pro krásku Pamelu Anderson role C. J. Parker ve stejnojmenném seriálu, který běžel dvanáct let od své televizní premiéry v roce 1989. Je možné, že by si tuto roli zopakovala? A existuje i možnost návratu jejího kolegy Davida Hasselhoffa?

Sama Pamela nedávno prozradila serveru ET Canada, že jí role ve filmu Pobřežní hlídka opravdu byla nabídnuta, ale podle všeho se jí něco na ní nelíbilo. Takže odmítla, ale její rozhovor stále zněl nadějně pro menší účast na filmu. Spekulovalo se i o účastí staršího kolegy Hasselhoffa, ten se však sám k přijmutí či odmítnutí nabídky nevyjádřil. Měli byste radost pokud se ve snímku mihly i tyto původní seriálové hvězdy? Přidali by se zatím k nabitému obsazení s Dwaynem JohnsonemZacem EfronemAlexandrou Daddario (San Andreas), modelkou Kelly RohrbachHannibalem Buressem (Sousedi) či Priyankou Chopra (seriál Quantico).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY