Německá komedie Fakjů pane učiteli potřetí?

Vydáno: 25.02.2016 11:30 - | foto: facebook tvůrce

Vzhledem k tomu, že i loňský sequel crazy komedie Fakjů pane učiteli se stal v Německu nejúspěšnějším filmem roku, se dalo předpokládat, že se od série jen tak neupustí. A vypadá to, že se brzy dočkáme i dílu třetího.
Elyas M'Barek, Max von der Groeben, Jella Haase, Aram Arami, Anna Lena Klenke, Gizem Emre ve filmu Fakjů pane učiteli 2 / Fack ju Göhte 2Nečekaným hitem se v Německu před třemi lety stala komedie režiséra tureckého původu Bory Dagtekina Fakjů pane učiteli, ta se nakonec dostala i do zahraničí a ještě úspěšněji zaskóroval sequel, který do kin vletěl loni na podzim. Mezi německými filmy měl nejvyšší tržby ze všech titulů na rok 2015 a i u nás se mu nevedlo špatně, v premiérovém týdnu se podíval v návštěvnosti dokonce na první místo.

Společnost Constantin Film se nedávno vyjádřila o pokračování se slovy, že o něm rozhodně uvažují. Také podotkli, že je pro ně nejdůležitější potvrzení účasti režiséra Dagtekina a také představitele hlavní role Zekiho Elyase M'Bareka. Ti oba dva řekli, že by se do pokračování s chutí pustili a tak to vypadá, že se série rozroste s velkou pravděpodobností v trilogii. Podle prvních nepotvrzených informací by se mohlo začít natáčet již letos a v plánu je více prostoru pro postavu Lisi (Karoline Herfurth), stejně tak návrat dějství do školy, kde bychom sledovali odmaturování třídy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY