Seriál podle knihy od autorky Zmizelé nabírá obsazení

Vydáno: 21.02.2016 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Po adaptaci Temných koutů i Zmizelé od spisovatelky Gillian Flynn se pracuje na seriálové podobě třetí knihy, Ostrých předmětů. A v hlavní roli bychom podle všeho mohli vidět Amy Adams.
Rosamund Pike ve filmu Zmizelá / Gone GirlAmerická spisovatelka Gillian Flynn slaví od své průlomové netradiční detektivky Zmizelá a její adaptace zrežírované Davidem Fincherem (sama na ní pracovala jako scenáristka) velký úspěch. Loni byl ve francouzské produkci uveden snímek i podle její starší knihy Temné kouty a letos byly zahájeny práce na jejím nejstarším kousku, knize Ostré předměty. Ta se však nepodívá na plátna, nýbrž televizní obrazovky jako mini seriál.

Samotný projekt vypadá už od začátku velmi slibně. Kromě posloužení jako autorky předlohy se do seriálu zapojí Flynn i jako scenáristka po boku Marti Noxona a režie by se podle prvních informací měl ujmout Jean-Marc Vallée (Divočina). Došlo také k obsazení hlavní role, reportérky Camille Preaker, která se vrací do svého rodného města, aby připravila reportáž o vraždě dvou malých holčiček. Představitelkou Camille by měla být na Oscara pětkrát nominovaná Amy Adams. Seriál by se podle všeho mohl začít vysílat ještě letos.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY