Kingsman 2: Julianne Moore jako záporačka?

Vydáno: 18.02.2016 09:46 - | foto: facebook tvůrce

O druhém dílu loňského hitu Kingsman se toho zatím příliš neví. Snad jen to, že kromě Colina Firtha logicky neuvidíme ani zločince ztvárněného Samuelem L. Jacksonem. Kdo ho ale nahradí?
Colin Firth, Taron Egerton ve filmu Kingsman: Tajná služba / Kingsman: The Secret ServiceKromě výjimečného hrdiny v podání oscarového Colina Firtha jsme se v Kingsmanovi: Tajná služba museli rozloučit, jak to tak chodívá, i s jeho zločinným oponentem Richmondem Valentinem. Toho z komiskové adaptace na plátna přivedl k životu Samuel L. Jackson, skončila však i jeho pravá ruka Gazelle (Sofia Boutella), a tak teď tvůrci musí vymyslet zcela nového padoucha a nejspíše i jeho pomocníky. Podle všeho by se tím hlavním záporákem měla stát žena a role byla nabídnuta také hvězdě velkého kalibru, Julianne Moore. Ta už má s podobnými rolemi zkušenost například z finále Hunger Games či fantasy Sedmý syn.

Scenáristka Jane Goldman již s režisérem Matthewem Vaughnem vytvořila kompletně nový příběh a zloduch by měl být i nyní prý stejně povedený a originalní jako ten v podání Jacksona. Jediné, co zatím o Kingsmanovi 2 prozradil představitel Eggsyho Taron Egerton, je, že se podíváme kromě Velké Británie i do jiných koutů světa. Zda se vrátí ještě někdo jiný z prvního dílu, zatím není známo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY