SuperBowl 2016: Jason Bourne a další spoty na jednom místě

Vydáno: 08.02.2016 08:14 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V reklamních přestávkách letošního Super Bowlu byly k vidění zbrusu nové spoty na snímky jako Captain America, X-Men a Kniha džunglí, největším trhákem však byl vůbec první teaser na pátý díl akční série s agentem Jasonem Bournem.
Fotografie z filmu Kniha džunglí / Každý rok se na finále amerického fotbalu, Super Bowl, dívá nejvíce televizních diváků, což znamená také největší příležitost pro studia, aby představila své očekávané filmové novinky. Letošní nabídka byla opravdu štědrá a kromě celého nového traileru na disneyovskou Knihu džunglí představila novými záběry nabité spoty očekávaných blockbusterů. U jednoho dokonce odhalila vůbec první pohled - studio Universal zveřejnilo oficiální název a první záběry pátého dílu akční série s agentem Jasonem Bournem. Ve snímku s prostým názvem Jason Bourne se vrací jak Matt Damon, tak i režisér Paul Greengrass.

Třicet vteřin sice není mnoho, ale i tak o daném pokračování říká více než dost a představuje známého agenta, který si již pamatuje vše, ale o novém informačním světě toho zase moc neví. Matt Damon vypadá spokojeněji než kdy dřív a režisér servíruje opět neskutečně dynamické akční střípky, jimž vévodí hlavně závěr spotu. Nové záběry představily také komiksovky Captain America: Občanská válka (oba týmy stojící proti sobě) nebo X-Men: Apokalypsa (představení superhrdinky Psylocke, plus nové střípky akčních scén).

Concept art filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Civil WarZásadní odhalení přinesl také spot na Ulici Cloverfield 10, předpokládané pokračování katastrofického snímku Monstrum z roku 2008, jehož poslední záběr ukazuje, že něco velkého opravdu přichází. Své trumfy si pro Super Bowl schoval také blockbuster Želvy Ninja 2, který přišel s první podobou záporáka Kranga, nebo Den nezávislosti: Nový útok, v němž Roland Emmerich posouvá měřítko globální destrukce na zbrusu novou úroveň. Nabídku završily upoutávky snímků jako disneyovka Alenka v říši divů: Za zrcadlem, přepálené fantasy Bohové Egypta nebo sportovní snímek Orel Eddie. Třešničkou na dortu pak byly originální reklama na Coca-Colu s Hulkem a Ant-Man nebo reklama tureckých aerolinek lákající na návštěvu měst Gotham nebo Metropolis.

TV spoty najdete níže.

Jason Bourne

Captain America: Občanská válka

Reklama na Coca-Cola

X-Men: Apokalypsa

Kniha džunglí - nový plnohodnotný trailer

Deadpool

Ulice Cloverfield 10

Želvy Ninja 2

Den nezávislosti: Nový útok

Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Orel Eddie

Bohové Egypta

Tajný život domácích mazlíčků

Fly to Metropolis

Fly to Gotham


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY