Uvidíme Miley Cyrus v seriálu Woodyho Allena?

Vydáno: 26.01.2016 17:10 - | foto: facebook tvůrce

Pokud pro vás byla spolupráce Miley Cyrus se Sofií Coppolou překvapením, připravte se na šok. Tvůrčí duo Woody Allen a Miley Cyrus by totiž vedle sebe asi čekal málokdo, přesto se spolu letos objeví ve společném seriálu.
Mariel Hemingway, Woody Allen ve filmu  / ManhattanŽivot i kariéra herečky a zpěvačky Miley Cyrus jsou poměrně divoké a nevyzpytatelné, což se opět potvrzuje. Od jejích dob na Disney Channel, kde figurovala jako Hannah Montana, již uplynulo několik let a po filmu LOL z roku 2012, už po ní na plátnech nebylo ani vidu, ani slechu. Na ty se však vrátila loni v komedii The Night Before a v A Very Murray Christmas Sofie Coppoly pro Netflix, v obou hrála pouze samu sebe, ale nyní si zřejmě střihne opravdovou roli.

Do svého seriálového projektu pro Amazon si ji vybrala režisérská a scenáristická legenda Woody Allen. Kromě Cyrus byla potvrzená také Allenova herecká účast a obsazení Elaine May, která již s tímto tvůrcem spolupracovala na filmu Darebáčci. O ději bohužel doposud nebylo řečeno prakticky nic a pod pokličkou je držen i název projektu. Předem objednáno je již však šest epizod po 30 minutách.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY