Colin Firth zosnuje podvod s Cameron Diaz

Vydáno: 10.02.2011 09:23 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Nový Harry Dean našel svou novou Nicole Chang
Cameron Diaz ve filmu The BoxPřípravy remaku podfukářské komedie z roku 1966 Gambit jsou v plném proudu. Ke Colinu Firthovi, jenž si zahraje hlavní roli londýnského experta na umění Harryho Deana, nyní nově přibyla posila v podání Cameron Diaz. Ta si zahraje Nicole, americkou děvu, kterou si Dean najme pro svůj zlodějský svůj plán.
Ten spočívá v tom, že Američanka bude předstírat přihlouplou dědičku, jejíž otec na konci druhé světové války ukořistil vzácný obraz, a společně se pokusí bohatému sběrateli umění prodat falešného Moneta. Jenže během všech těch intrik a lží se do sebe podvodnický pár zakouká, což povede k řadě chyb, přešlapů a plánů B.
Scénář mají na svědomí osvědčení Joel a Ethan Coenovi, kteří si tak po Lupičích paní domácí opět vzali na paškál zlodějskou klasiku. Tentokrát ovšem režisérské křeslo převzal Michael Hoffman (The Last Station).
Tenhle remake zatím nevypadá vůbec špatně, uvidíme jak se Firth a Diaz vyrovnají svým předchůdcům z roku 1966, tedy Michaelu Caineovi a Shirley MacLaine. Natáčení odstartuje v Londýně již v květnu.
Zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY