Hříšný tanec se vrací do televize s novou Baby

Vydáno: 13.12.2015 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Do televize příští rok poputuje remake známého romantického tanečního snímku Hříšný tanec z roku 1987. Tomu se nyní podařilo i nalézt představitelkou hlavní role.
Jennifer Grey, Patrick Swayze ve filmu Hříšný tanec / Dirty DancingJedním z posledních hitů v americké televizi se staly televizní remaky muzikálů vysílané živě. V tomhle provedení jste mohli již vidět například v roce 2013 Za zvuků hudby, což letos následovali Čaroděj a Petr Pan. V lednu to samé čeká Pomádu a brzy na to i Rocky Horror Picture Show a seznam se původně měl rozšiřit ještě o Hříšný tanec, nakonec však bude tento remake natočen předem a pouze vysílán, i tak si projekt zaslouží vaši pozornost.

A podle prvních informací již tvůrci našli i představitelku Baby. Jennifer Grey, která ji ztvárnila v roce 1987 ve známém filmu, vystřídá mladá kolegyně Abigail Breslin. Ta dokonce už v dětských letech zaskórovala s nominací na Oscara za Malou Miss Sunshine a momentálně ji můžete vídat v hororovém seriálu Scream Queens. O tom, kdo bude jejím protějškem, tedy Johnnym Castlem, zatím nic nevíme. 

Vysílat se bude příští rok na ABC pod taktovkou režiséra Waynea Blaira.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY