Vin Diesel oznámil dalšího Riddicka a televizní seriál

Vydáno: 24.11.2015 12:22 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

S populárními Rychle a zběsile si nikdo starosti dělat nemusí, nad těmi si všichni radostně mnou ruce. Zato Poslední lovec čarodějnic nebyl žádný trhák, a proto se Vin Diesel raději poohlédl po jiné sérii, na níž si udělal jméno.
Vin Diesel ve filmu Riddick: Kronika temna / The Chronicles of RiddickDva roky staré sci-fi Riddick se nestalo žádným velkým hitem, ale propadákem také nebylo (s rozpočtem 38 milionů utržilo 98 milionů). Producenti se proto rozhodli investovat do dalšího pokračování. Po filmech Černočerná tma (2000), Riddick: Kronika temna (2004) a zmíněném Riddickovi (2013) se tak fanoušci charismatického zabijáka se schopností vidět ve tmě dočkají další nálože jeho putování vesmírem. Čtvrtý film, tentokrát o něco méně nákladný, by se měl jmenovat Furia - je tedy pravděpodobné, že se v něm podíváme na Riddickovu domovskou planetu. Režírovat by ho měl opět David Twohy.

Kromě oznámení o plánech na nový film se Vin Diesel zmínil i o seriálu, který poputuje na televizní obrazovky coby spin-off filmové řady. Ponese název Merc City a půjde v něm o osudy žoldáků a nájemných lovců odměn, kteří jsou součástí Riddickova světa.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY