TOP 20 ČR: Přestřelku Katniss s Bondem vyhrálo Hunger Games

Vydáno: 24.11.2015 10:33 - | foto: Lionsgate

Spectre nezvládlo příliv diváků na dovršení teenagerské série Hunger Games: Síla vzdoru 2. část. Za nimi se na trojku vloupalo zvířecí Aldabra: Byl jednou jeden ostrov.
Monica Bellucci, Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectreDvoutýdenní vládu nejnovější bondovky utnul nástup poslední části dobrodružství série Hunger Games s podtitulem Síla vzdoru 2. část - tahle novinka si udržela od Spectre devítimilionový odstup a Daniel Craig jako James Bond se musel spokojit s velmi slušným druhým místem. Rodinná Aldabra: Byl jednou jeden ostrov, ve které vypravěč Oldřich Kaiser přibližuje život zvířat i těm nejmenším, překvapivě uloupila bronz a od stupínků vítězů odsekla německou komedii z výletu středoškoláků do Thajska, Fakjů pane učiteli 2.

Halloweenský lov nadpřirozených postav, které unikly z knih svého spisovatele, Husí kůže, poté spadl na pětku a stejně s ním se posunul animovaný sequel Hotel Transylvánie 2Animovaný francouzský snímek Proč jsem nesnědl svého taťku v hlavní roli s pralidmi dostal sedmičku, následoval ho Johnny Depp jako gangster k nepoznání v Black Mass: Špinavá hra a další animák Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu. Desítku pak zakončil oscarový adept Steve Jobs, který je přes neúspěch v našich i zahraničních kinech stále považován mnoha kritiky za jeden z nejlepších filmů roku.

Fotografie z filmu Malý princ / The Little PrinceRežisér Ridley Scott a jeho Marťan se propadli již do druhé poloviny a již pouhá předpremiéra animované adaptace Malého prince si vysloužila dvanácté místo. Manželské drama a nejnovější režisérský počin Angeliny Jolie U moře si příliš diváků nezískal, ale přežil velký pád Stážisty a Posledního lovce čarodějnic. Již dvacátý druhý týden se v žebříčku udrželi Mimoni, kteří překonali i Mládí. O poslední tři zbylá místa se po pak podělil thriller Sicario: Nájemný vrah a čeští Gangster Ka se Ztraceni v Mnichově.

1. Hunger Games: Síla vzdoru 2. část - 13,5 mil. (novinka)
2. Spectre - 4,8 mil.
3. Aldabra: Byl jednou jeden ostrov - 2,6 mil.
4. Fakjů pane učiteli 2 - 1,5 mil.
5. Husí kůže - 1,1 mil.
6. Hotel Transylvánie 2 - 1 mil.
7. Proč jsem nesnědl svého taťku - 845 tis.
8. Black Mass: Špinavá hra - 734 tis. (novinka)
9. Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu - 603 tis.
10. Steve Jobs - 462 tis.

11. Marťan - 343 tis.
12. Malý princ - 308 tis. (novinka)
13. U moře - 292 tis. (novinka)
14. Stážista - 206 tis.
15. Poslední lovec čarodějnic - 198 tis.
16. Mimoni - 106 tis.
17. Mládí - 94 tis.
18. Sicario: Nájemný vrah - 85 tis.
19. Gangster Ka - 75 tis.
20. Ztraceni v Mnichově - 69 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY