První trailer: Jak přežít single - lekce od Rebel Wilson

Vydáno: 20.11.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Po úspěšném S láskou, Rosie se vrací režisér Christian Ditter znovu na plátna v komedii Jak přežít single, letos si ale jako hlavní duo nevybral sladký pár, nýbrž komediantku Rebel Wilson a Dakotu Johnson z Fifty Shades of Grey.
Dakota Johnson ve filmu  / How to Be SingleKnižní debut spisovatelky Liz Tuccillo se příští rok podívá na plátna kin. Do filmové formy jej převedel původem německý režisér Christian Ditter, jehož tvorba vám asi kromě sladko-hořkého S láskou, Rosie nic neřekne. Hlavní roztomilé zamilované britské duo v podání Sama Claflina a Lily Collins však nyní vyměnil za vtipnou "Tlustou Amy" z Ladíme! a Anastasii z Padesáti odstínů šedi. Jak už tedy ti více znalí tuší, hlavní role v komedii Jak přežít single dostaly herečky Rebel Wilson a Dakota Johnson.

Název sám naznačuje, že je film vlastně takovou lekcí pro nezadané, ve které se svou kamarádku Alice rozhodla Robin naučit, jak se vyrovnat s rozchodem a jak si bytí single ke všemu řádně užít. Již trailer působí kapánek, avšak ve správné míře, feministicky. Ovšem komediální schopnosti Wilson vše přebíjejí v takové míře, že tohle by vadilo asi málokomu. Kromě Alice a Robin máme v partě nezadaných ještě Meg a Lucy, ty si zahrály Leslie Mann a Alison Brie a už samotné složení je velkým lákadlem na premiéru 11. února příštího roku.

Oficiální traileru filmu Jak přežít single/How to Be Single


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY