The Huntsman Winter's War: první plakáty fantasy spin-offu

Vydáno: 16.11.2015 21:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

UPDATE: Spin-off vcelku zdařilého fantasy Sněhurka a lovec dostalo oficiální název, datum premiéry, teaser a plakáty. Na nich se představují Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt a Jessica Chastain.
[UPDATE: níže najdete několikavteřinový sneak peek traileru.] Protože studio Universal slaví obří úspěchy s filmy jako Rychle a zběsile, Mimoni nebo Jurský svět, může si dovolit realizovat i pokračování svých ne zas tak úspěšných titulů, o jejichž sequelu by se za jiných okolností ani neuvažovalo. Řeč je o fantasy Sněhurka a lovec z roku 2012, vcelku vlažně přijímaném snímku, který to nakonec dotáhl na sumu 396 milionů celosvětově. Spin-off zaměřující se jen na postavu Lovce (Chris Hemsworth) byl ohlášen již před nějakou dobou a dokonce jej měl režírovat Frank Darabont, jenže ten kvůli kreativním neshodám se studiem projekt opustil.

Ten se nakonec ocitl v rukou reklamního režiséra Cedrica Nicolase-Troyana -  jeho nová dobrodružná fantasy prozkoumá minulost titulní postavy, která se ocitne v nečekané válce mezi dvěma sestrami - zlou královnou Ravennou (Charlize Theron) a ledovou královnou Frey (Emily Blunt), jež vycvičila armádu "lovců", včetně udatné válečnice Sary (Jessica Chastain). Nyní studio Universal konečně odhalilo oficiální název filmu, specificky odkazující k titulnímu střetu, a také datum premiéry - The Huntsman Winter's War dorazí do kin již 22. dubna 2016.

S daným oznámením byla zveřejněna také čtveřice character plakátů, na nichž najdete všechny výše zmíněné hlavní postavy. Ty jsou však jen malou ochutnávkou plnohodnotného traileru, který studio online uvolní již tuto středu...a který poté najdete na našich stránkách. 

Sneak Peek filmu The Huntsman Winter's War


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY