Trailer: dramatická loupež v hvězdně obsazeném Triple 9

Vydáno: 16.11.2015 17:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Od posledního filmu australského režiséra Johna Hillcoata uplynuly tři roky. Nyní se talentovaný tvůrce westernu Proposition, depresivní adaptace Cesty a Země bez zákona vrací na scénu.
Jeho nejnovější snímek Triple 9 se bude točit kolem bankovní loupeže, jejíž následky povedou k vyhrocenému konfliktu mezi lupiči a policisty. A herecké obsazení je tentokrát ještě štědřejší než u předchozích Hillcoatových filmů. Posuďte sami: Kate Winslet jako královna rusko-izraelské mafie, Anthony Mackie v roli zkorumpovaného policisty, Casey Affleck coby policejní nováček, Woody Harrelson jako detektiv, Aaron Paul, Teresa Palmer a mnoho dalších v jednom filmu? To zní zajímavě.

Několik brutálních scén, hrstka výbušné akce a vzrušující podívaná jsou obsahem nabitého traileru, který představuje všechny hlavní postavy, aniž by přitom odhalil příliš mnoho z děje. V podstatě jde o skupinku zločinců a zkorumpovaných policistů, vydíraných mafií, kteří se odhodlají k riskantní bankovní loupeži. Ta spočívá v tom, že jedna polovina skupiny provede atentát na policistu, což odvede pozornost, zatímco na opačném konci města banku vyloupí druhá polovina skupiny. Dojde však ke komplikacím...

Thriller Triple 9, jehož název odkazuje k policejnímu kódu 999 - policista zasažen, dorazí do amerických kin 19. února 2016. Jeho trailer můžete zhlédnout níže.

Originální trailer filmu Triple 9


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY